Demet Akalın'ın Kiracısı Hakkını Kullanınca Yaşananlar Gündemde

Şarkıcı Demet Akalın, kiracısıyla yaşadığı sorunu sosyal medyada paylaştı. Kiracısının yaptığı zam ve Akalın'ın tepkisi olay oldu.

Yayınlanma:
Demet Akalın'ın Kiracısı Hakkını Kullanınca Yaşananlar Gündemde

Demet Akalın Kiracısıyla Anlaşmazlık Yaşadı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından kiracısıyla yaşadığı anlaşmazlığı paylaşarak takipçilerini şaşırttı. Akalın, aylık 5 bin TL kira ödeyen kiracısının yaptığı zam karşısında isyan etti.

Akalın'ın kiracısının aylık kira bedelini 8 bin TL'ye çıkararak uzlaşmaya yanaşmadığını açıklaması dikkat çekti. Şarkıcı, evinin gerçek değerinin 35 bin TL olduğunu belirterek kiracısının tutumunu eleştirdi.

Bir Yemek Parasına Oturuyor

Akalın, kiracısının pilot olduğunu ve evinde aidat kadar kira ödediğini belirterek durumu fırsatçılık olarak nitelendirdi. Ünlü şarkıcı, Bir yemek parasına oturuyor diyerek kiracısının tutumunu kabul edemediğini belirtti.

Öğrenciye Bedava Vereceğim

Ev boşalması durumunda bir öğrenciye bir yıl bedava kira verebileceğini belirten Demet Akalın, takipçileriyle paylaştığı bu açıklama ile konuyu daha da genişletti. Kiracısıyla yaşadığı sıkıntıları sosyal medyada dile getiren Akalın, takipçilerinin de desteğini almayı umuyor.

Mynet