Cem Karaca'nın oğlu film konusunda annesine itiraz etti: Vizyona girecek

Cem Karaca'nın son eşi İlkim Karaca'nın itirazı sonrası vizyondan kaldırılan 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filmi, oğlu Emrah Karaca'nın izniyle tekrar seyirciyle buluşabilir.

Yayınlanma:
Cem Karaca'nın oğlu film konusunda annesine itiraz etti: Vizyona girecek

Cem Karaca'nın Gözyaşları Filmi Vizyonda!

Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya yapımcılığında hazırlanan Cem Karaca'nın Gözyaşları isimli film, İlkim Karaca'nın itirazı üzerine kısa bir süre için vizyondan kaldırıldı ancak yapılan itiraz sonucunda tekrar gösterime girmeye hak kazandı.

Merhum eşi Cem Karaca'nın hayatının anlatıldığı filmde kullanılan eserler için izin alınmadığını iddia eden İlkim Karaca, 3,5 milyon liralık teminat bedeli ödeyerek filmi durdurma kararı almıştı.

Anlaşmazlık sonucunda filmi durdurma kararı alınan İlkim Karaca'ya kötü haber geldi. Yapımcı şirketler, Cem Karaca'nın diğer mirasçısı oğul Emrah Karaca'nın eserleri için izin verdiğini belirterek, filmin gösterime girmesine izin verildi.

İlkim Karaca ve Emrah Karaca arasında geçmişte yaşanan gerilimler ve iddialar da film sürecinde gündemdeydi. Ancak DNA testi sonucunda Emrah Karaca'nın Cem Karaca'nın oğlu olduğu kesinleşti ve hakaret davası İlkim Karaca aleyhine sonuçlandı.

Filmin vizyona girmesi için yapılan itiraz sonucunda İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi, yerel mahkemenin verdiği kararı kısmen kaldırarak filmi gösterime sokmaya karar verdi. Artık Cem Karaca'nın Gözyaşları filmini izlemek mümkün!

Sabah