Berdan Mardini, Mert Demir'e göğüs kılları için epilasyon teklifinde bulundu

Türkücü Berdan Mardini, Kıbrıs'ta verdiği konser sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Mert Demir'e övgüler yağdıran Mardini, aralarında geçen komik 'epilasyon' anısını anlattı.

Yayınlanma:
Berdan Mardini, Mert Demir'e göğüs kılları için epilasyon teklifinde bulundu

Berdan Mardini, Kıbrıs Konserinde Sevenlerine Unutulmaz Anlar Yaşattı

Mardin'de kurduğu gül fabrikasıyla tanınan ünlü türkücü Berdan Mardini, geçtiğimiz gün Kıbrıs'ta sevenleriyle buluştu. Lefkoşa'da gerçekleşen konserinde hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Kozmetik fabrikasıyla ilgili konuşan Mardini, yurtdışından gelen yatırım taleplerine işaret ederek, Parfümlerimiz özellikle kadınlar arasında büyük ilgi görüyor. Yurt dışından büyük talep var. Dünya çapında bir marka olma yolunda ilerliyoruz. 7 milyon dolarlık yatırımın karşılığını almaya başladık dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mardini, son dönemdeki başarılı şarkılarının yanı sıra Mert Demir ile yaşadığı dostluğu da konuştu. Demir'i çok sevdiğini belirten Mardini, özellikle Mabel Matiz ile seslendirdikleri Antidepresan şarkısını çok beğendiğini dile getirdi.

Uçakta Mert Demir'le karşılaştığını anlatan Mardini, aralarında geçen ilginç diyalogu şu şekilde aktardı: Gelirken Mert Demir ile aynı uçaktaydık. Ona ‘Kulağıma küpe takayım mı?’ diye sordum. O da ‘Tak abi’ dedi. Sonra ben de onun göğüs kıllarını ve benim epilasyonlu kollarımı göstererek, ‘Seni de götüreyim, böyle epilasyon yapalım’ deyince kahkahalar attık.