Aras Bulut İynemli'nin villası yangında küle dönüştü

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'ye ait ev İstanbul Sarıyer'de yangın çıktı.

Yayınlanma:
Aras Bulut İynemli'nin villası yangında küle dönüştü

İstanbul Sarıyer'de Ünlü Oyuncunun Villasında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Türkiye'nin farklı bölgelerinde devam eden orman yangınlarına bir yenisi eklendi. Bu seferki yangın haberi İstanbul Sarıyer'den geldi. Sarıyer Uskumruköy'de bulunan 4 katlı bir villanın bahçesinde yer alan ahşap müştemilatta çıkan yangın kısa sürede büyüyerek villaya da sıçradı. Villanın sahibinin ünlü bir oyuncu olan Aras Bulut İynemli olduğu öğrenildi.

Yangın haberinin duyulmasının ardından olay yerine Maden, Yavuz Sultan Selim, Sarıyer ve Kemerburgaz itfaiye ekipleri sevk edildi. Sauna olarak kullanılan müştemilatta çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yapılan incelemelerde yaralanan veya can kaybı yaşanan bir durumun olmadığı belirtildi.

Olayın ardından villanın sahibi Aras Bulut İynemli'nin, yangından etkilenen yapıda bulunan müştemilatı sauna olarak kullandığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun yangın sonrası yaşadığı maddi ve manevi zararın boyutu henüz netlik kazanmadı.

Orman yangınlarıyla mücadele devam ederken, Sarıyer'deki bu yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte bölgede herhangi bir can kaybı yaşanmaması sevindirici bir gelişme olarak kayıtlara geçti.

Magazin Servisi