Ajda Pekkan'a Yönelik Açıklama Şarkıcıyı Utandırdı

Yazar ve çevirmen Cem Tunçer, Ajda Pekkan'ın konserinde annesinin vefat haberini aldığı sırada ağlayarak kalktığını ve bu durum karşısında Ajda Pekkan'ın tepki gösterdiğini dile getirdi.

Yayınlanma:
Ajda Pekkan'a Yönelik Açıklama Şarkıcıyı Utandırdı

Ajda Pekkan Konserinde Protokol Tartışması

Süperstar unvanıyla anılan 78 yaşındaki Ajda Pekkan, Harbiye Açık Hava'da unutulmaz bir konser verdi. Ancak konser sırasında yaşanan bir olay protokolde küçük bir krize neden oldu.

Konserde protokolde bulunan kişi veya kişiler aniden kalkınca, Pekkan durup bir tepki gösterdi. Kararlı bir şekilde, Ben sizin konserinize gelsem ve en önde protokolde otursam, sonra da gitsem siz ne yapardınız? Eğer protokol kurallarını bilmiyorsanız, göstermelik gelmeyin dedi.

Hayranları da Pekkan'a destek olmak için alkışlarla tepki gösterdi.

Bu olayın ardından yazar Cem Tunçel, sosyal medya hesabından olayın kendisi olduğunu iddia etti. Annenin ani vefatı nedeniyle konseri terk etmek zorunda kaldığını belirten Tunçel, Pekkan'ın tavrını kınadı.

Tunçel'in paylaşımı şu şekildeydi: Dün gece Ajda Pekkan'ı protokolde dinlerken annemin vefat haberini aldım. Telaşla ayağa kalkarken Ajda Pekkan'ın tepkisiyle karşılaştım. Çok üzgünüm. Bu tavrı onun gibi bir sanatçıya yakıştıramadım.

Yayımlanmış dört kitabı olan Tunçel, edebiyat ve kültür üzerine yüksek lisans eğitimi almış bir yazardır. Çeşitli platformlarda yazıları ve öyküleri yayınlanan Tunçel, aynı zamanda senaristlik de yapmaktadır.

halktv.com.tr