Trump'tan İsrail'e karar çağrısı
ABD Başkanı Donald Trump, Gazze'deki esir değiş tokuşu sonrası İsrail'e, rehinelerin serbest bırakılması için verilen süreyi değerlendirmesi çağrısında bulundu.

ABD Başkanı Donald Trump, Gazze'de bugün Hamas tarafından serbest bırakılan esirlerden birinin ABD vatandaşı olduğunu belirtti.
Trump açıklamasında İsrail’in tüm rehinelerin serbest bırakılması için verilen süre konusunda karar vermesi gerektiğine dikkat çekerek, şu ifadeleri kullandı:
"Hamas, aralarında bir Amerikan vatandaşının da bulunduğu üç rehineyi Gazze’den serbest bıraktı. İyi durumda görünüyorlar. Bu, geçen hafta hiçbir rehineyi serbest bırakmayacakları yönündeki açıklamalarından farklıydı. İsrail'in şimdi tüm rehinelerin serbest bırakılması için konulan bugün saat 12.00 son tarihi konusunda ne yapacağına karar vermesi gerekecek. ABD, alacakları kararı destekleyecek."
Trump: Diğer tüm ülkelerden daha fazla enerjimiz var
Trump’tan göçmenlere şiirli tehdit
Demirören Haber Ajansı