Galatasaray, Ahmed Kutucu'yu kadrosuna dahil etti
Galatasaray, Eyüpspor'a 6 milyon Dolar bonservis ücreti ödeyecek ve ileride yapılacak satışlardan elde edilecek gelirin yüzde 20'sini paylaşacak.
Yayınlanma:
Galatasaray Ahmed Kutucu'yu Kadroya Dahil Ediyor
Galatasaray, Eyüpspor'dan milli futbolcu Ahmed Kutucu'yu kadrosuna katıyor. 6 milyon Dolar bonservis bedeli ödeyecek olan Sarı-kırmızılılar, ayrıca bir sonraki satışta elde edilen karın yüzde 20'sini Eyüpspor'a verecek.
Devre Arasında İlk Transfer
Lider konumda bulunan Galatasaray, devre arası transfer döneminin ilk takviyesini Ahmed Kutucu ile gerçekleştirdi. 24 yaşındaki futbolcuyla yapılan anlaşmaya göre, Eyüpspor'a 6 milyon Dolar bonservis ücreti ödenecek. Ayrıca, bir sonraki satışta elde edilen karın yüzde 20'si Eyüpspor'a verilecek.
Resmi İmzalar Gün İçinde Atılacak
Ahmed Kutucu ile Türk Lirası cinsinden bir maaş anlaşması yapıldı. 25 yaşındaki futbolcunun maaşı, anlaşmanın süresi boyunca artacak. Kutucu, Florya'ya gitmekte ve gün içinde resmi imzaların atılması beklenmektedir.