Eşine şiddet uygulayan adam tutuklandı
Yunus Korkut, Muğla'da yemek yapmadığı için eşi Ummuhan Korkut'a saldırarak hastaneye kaldırılmasına sebep oldu. Olayın ardından Yunus Korkut tutuklandı.
Köyceğiz'de Eşiyle Tartıştığı için Beyin Kanaması Geçiren Kadın Yoğun Bakımda
Olay, dün akşam saat 19.30 civarında Köyceğiz’in Beyobası Mahallesi'nde gerçekleşti. Yunus Korkut, eşi Ummuhan Korkut'un bayıldığını ve ağzından köpük geldiğini belirterek 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Sağlık ekipleri tarafından Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne getirilen Ummuhan Korkut, ağır bir durumla karşı karşıya olması sebebiyle Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yapılan tetkikler sonucunda vücudunda morluklar belirlenen kadın, beyin kanaması geçirdiği tespit edildikten sonra beyin ameliyatı gerçekleştirildi ve şu anda yoğun bakım ünitesinde tedavi altında.
Yemek Yapmama Konusu Tartışmayı Tetikledi
Yunus Korkut, yaşanan durumu açıklarken Yemek yapmama meselesi yüzünden eşimle aramızda tartışma çıktı şeklinde ifade etti. Bu tartışmanın olayın patlak vermesinde etkili olduğu düşünülüyor.