AÖF 2024-2025 Dönemi Kayıt Yenileme Süreci Başladı

Anadolu Üniversitesi AÖF, 2024-2025 eğitim dönemi kayıt yenileme süreci başladı; son tarih 18 Ekim 2024.

Yayınlanma:
AÖF 2024-2025 Dönemi Kayıt Yenileme Süreci Başladı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF), 2024-2025 eğitim dönemi için kayıt yenileme sürecini başlattı. 7 Ekim 2024 tarihinde başlayan bu süreç, 18 Ekim 2024 tarihine kadar devam edecek. Öğrencilerin bu süre zarfında ders seçimi yapmaları ve kayıt yenileme ücretini ödeyerek işlemlerini tamamlamaları gerekiyor.

Kayıt Yenileme İşlemleri Nasıl Yapılır?

Kayıt yenileme işlemleri, aosogrenci.anadolu.edu.tr adresi üzerinden öğrenci şifresi veya e-Devlet şifresi ile gerçekleştirilebilir. Öğrenciler, Ders Ekle/Sil butonunu kullanarak ders seçimi yapacaklar. Öğrenciler, en fazla 45 AKTS kredi sınırını aşmadan toplamda 10 ders seçebilecekler. Ders seçimi yapılmadan ödeme bilgileri oluşturulmayacağı için, bu adımın atlanmaması son derece önemlidir.

Kayıt Ücretleri ve Ödeme Seçenekleri

Ders seçimi tamamlandıktan sonra, öğrencilerin karşısına kayıt yenileme ücreti çıkacaktır. Bu bedel, Ziraat Bankası ATM'leri, mobil bankacılık ya da internet bankacılığı üzerinden Kredi Kartı veya Banka Kartı ile ödenebilir. Ödemelerin, 16 Ekim 2023 tarihine kadar belirtilen şekilde yapılması gerekmektedir. Kayıt işlemlerinin tamamlanması için doğru döneme ait ödeme yapıldığına dikkat edilmelidir.

Kayıt Durumunun Kontrolü

Kayıt yenileme işlemlerini tamamlayan öğrenciler, Kayıt Bilgi butonunu kullanarak kayıt durumlarını kontrol edebilirler. Bu adım, herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına büyük önem taşır.

Haber Ay