Staj ve Çıraklık Mağdurları Destek Arayışında

Bilecik Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği, mağduriyetlerini dile getirmek ve destek arayışlarını sürdürebilmek amacıyla yerel yönetimlerle görüşmelere devam ediyor.

Yayınlanma:
Staj ve Çıraklık Mağdurları Destek Arayışında

Yerel yönetimlere ziyaret

Bilecik Staj ve Çıraklık Mağdurları Eğitim Dayanışma ve Kültür Derneği, mağduriyetlerini dile getirmek ve destek arayışlarını sürdürebilmek için yerel yönetimlerle görüşmelerini sürdürüyor.

Başkan Durgut'a ziyaret

Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut'u makamında ziyaret eden dernek yönetim kurulu üyeleri, başkanla keyifli bir sohbet eşliğinde staj ve çıraklık mağduriyetlerini görüştü. Staj ve çıraklık mağdurları, sorunlarını detaylı bir şekilde aktarma fırsatı buldu.

Görseller ve mektup takdimi

Dernek adına hazırlanan görsellerin bulunduğu dosya ve mağduriyetlerin bir üst kurula iletilmesiyle ilgili mektup, Başkan Ferhat Durgut'a takdim edildi. Ayrıca, Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu'nun logolu hediyesi de başkana sunuldu.

Teşekkür

Bilecik Staj ve Çıraklık Mağdurları Eğitim Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ömer Ayıran, dernek üyeleri ve yönetimi adına Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut'a ilgi ve alakası için teşekkür etti. Başkan Durgut'un desteği, dernek üyeleri tarafından memnuniyetle karşılandı.